Mielipide: Suomen Nato-jäsenyys rajoittaa ulkopoliittisen liikkumavaran
Mielipide: Ottawan sopimuksesta irtautuminen on viisas päätös
Kaikkia asioita ei tarvitsekaan tietää
Mielipide: Kouvolan Keskuskirkko – nykyaikainen ja muunneltava monitoimitila
Mielipide: Onnellisuutta luo laadukkaat, saavutettavat julkiset palvelut
Kymenlaakson hyvinvointialueen viime vuoden tulos ennakoitua parempi – samalla kumulatiivinen alijäämä kasvoi
Kuusankoskelainen laulajatar julkaisee uuden tuplasinglen
Kouvolan seurakunnat sammuttavat taas valojaan
Mielipide: Kouvola ei ole luotettava kumppani – Kotkan on katsottava muualle
Kuusaan Kurmoottaja lauantaina Levyraadissa
Kiinteistöillä elinvoimaa Kotkaan
Arjan voitto nivelrikosta
Paikallista terveydenhuoltoa suurella sydämellä!
Monikanavaista mainontaa
Camini Oy tuo ammattitaitoa ja vuosikymmenien kokemuksen Kymenlaakson nuohous- ja ilmanvaihtoalalle
Suolaista ja makeaa
Konditoria Cocon myymälän oven avatessaan voi joutua miettimään vähintäänkin kahdesti mitä haluaa, sillä valikoima kattaa herkkuja moneen makuun.
Kaikki tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja mahdollisuuksien mukaan paikallista suosien, aina pakkausmateriaaleja myöten.
Cocon valikoimaa ei muutenkaan voi kutsua massatuotannoksi, vaan kyse on harkitusta kokonaisuudesta, jossa kunnioitetaan tuttuja tuotteita, muttei unohdeta konditoriamaailman uusia tuuliakaan.
Toisilleen tuntemattomia
Yrityksen jakavat Eveliina Romppanen (25) ja Saara Muuri (33), joilla molemmilla on leipuri-kondiittorin koulutus ja kokemusta alalta. Heillä ei ole yhteistä historiaa ennen Cocon yrittäjiksi ryhtymistä, vaan he tutustuivat Muurin puolison, Antti Muurin johdatuksella, joka taas toimii yrittäjänä Leistin Leipomossa.
-Meillä kummallakin on motivaatio korkealla ja yhteiset tavoitteet menestyä. Oli mielenkiintoista tutustua toisiinsa ja sovittaa palikat yhteen. Tämä on kotkalaisten juttu, että tehdään yhteistyötä. Kuinka moni olisi lähtenyt moiseen mukaan? Romppanen kertoo yrityksen alkutaipaleesta.
Parivaljakko ei edes kuvittele pärjäävänsä ominensa, vaan tälläkin hetkellä yrityksessä työskentelee 5 vakituista ja 3 osa-aikaista työntekijää.
Uudistuksia luvassa
Naisilla on tarkoitus palvella asiakkaita entistä paremmin, esimerkkinä tästä on asiakaspaikkojen lisääminen. Tilojen uudistuksen myötä Kotkan kahvila-myymälän tilaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.
- Viime viikolla meillä oli 15 hengen afternoon tea – tilaisuus, jonka hoidimme alusta loppuun asiakkaiden toiveiden mukaan, kertoo Muuri.
Tilauskannan hoitamista helpottamaan aiotaan rakentaa verkkokauppa, josta tilauksia voi tehdä ympäri vuorokauden. Yrityksen kotisivujen uudistusta tehdään samaan aikaan, kokonaisuuden oletetaan olevan valmiina vuoden 2024 alkupuolella.
Sesonkituotteet ovat suosittuja, kuvassa Tyttöjen Päivän leivos, joita oli tarjolla 11.10.
Kehittämisen iloa
Erityisesti joulusesonkia naiset odottavat kovasti. Heillä on mm. tarkoitus tuoda yrityksille suunnattu joulupaketti, joista löytyy itse valmistettu sinappi, saaristolaisleipä, pipareita, torttuja ja kahvikakku.
-Mielessä pyörivät uudet tuotteet, joista olemme unelmoineet jo vuosia, kertoo Romppanen ja vinkkaa samalla tulevasta jouluhitistä, Mamman suklaatorttu, jolla makeannälkä takuulla lähtee.
Kehittäminen on molemmilla verissä; Muuri on erikoistunut leipätuotteisiin, kun taas Romppanen konditoriatuotteisiin, tämä työnjako toimii erinomaisesti.
-Meidät muistetaan hyvin Käärijä-leivoksesta, joka jäi elämään omenasuklaakakun muodossa eli siinä on vihreän omenan viehättävä maku ja taivaallinen browniepohja, hehkuttaa Romppanen Cocon hittituotetta. •
Myymälä ja kahvila
Kotka: Kauppakatu 3 • 05 212 206
Avoinna ma-pe 9-17, la 9-15
Myymälä ja leipomo
Karhula: Vesivallinaukio 3 • 05 344 5503
Avoinna ma-pe 9-15, la 8-13
(05) 210 4400
PL 238, 48101 Kotka
Kymenlaaksonkatu 10, 48100 Kotka (avoinna sopimuksen mukaan)
myynti@pkank.fi
aineistot@pkank.fi
toimitus@pkank.fi
etunimi.sukunimi@pkank.fi
Teija Piipari
Sivustomme käyttää evästeitä.